Om oss

Funkisgruppen Academy AB är ett verksamhetsnära vuxenutbildningsföretag som har en tydlig koppling till vård- och omsorgsbranschen. Vi är en aktör som bidrar med kvalificerad kompetensutveckling till branschen genom kunnig personal som har de rätta värderingarna med stor empati och intresse för målgruppen.

Våra yrkeslärare har en nära anknytning till kärnverksamheten och jobbar ofta parallellt med de har en verklighetsanknytning och tillgång till de senaste rönen inom branschen.
Våra handledare har expertis inom områden som till exempel dubbeldiagnoser, bemötande eller kreativt aktivitetsskapande för målgruppen.

En utbildning på Funkisgruppen Academy blir både en förberedelse för framtida yrkesroll och en del av din personliga utveckling som människa. Idag konkurrerar individer och organisationer inte bara med sin yrkesskicklighet, tjänster och produkter utan även med kunskap, rådgivning, bemötande, service och samarbetsförmåga.

Tomas Stens

Rektor

Tomas har lång erfarenhet av olika roller som rektor, skolchef och övergripande avdelningschef inom vuxenutbildning, arbetsmarknad och näringsliv.

072-200 95 03
tomas.stens@funkisgruppen.se

Beatrice Jolly Holstad

Utvecklingsansvarig

Beatrice har en femårig medicinsk högskoleutbildning som Kiropraktor. Hon har stor erfarenhet av entreprenörskap då hon har drivit företag i mer än femton år. Beatrice har arbetat i primärvården och inom vård- och omsorgssektorn både som anställd och som konsult.

072-931 81 90
beatrice.jolly@funkisgruppen.se

Vår vision

Funkisgruppen Academy har som vision att vara en unik aktör inom yrkesutbildning, primärt inom funktionshinderområdet. Vi strävar efter att höja kompetens och status inom vård- och omsorgssektorn framför allt med inriktning LSS och SoL men våra utbildningar går även att applicera inom andra vård- och omsorgsområden.

Vår värdegrund

Värdegrundsfrågor är extremt viktiga och levande i vår koncern, både för Funkisgruppen Academy och Funkisgruppen AB. Hela vår existens som företag vilar på att vi har en sund värdegrund genom hela organisationen. För Funkisgruppen Academy vill vi att utbildningen ska förmedla och förankra respekt för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande demokratiska värderingar som det svenska samhället vilar på.

Senaste nytt

Valbara i Västerås

Valbara i Västerås

Nu är vi valbara i Västerås som utförare av VUX-utbildning inom ”Vård och omsorg” och ”Barn och fritid”. Är du intresserad så tveka inte att ansöka! Det pågår rekrytering hos oss inför uppstarten för våra VUX-utbildningar. Vi står redo att ta emot våra...

läs mer
Funkisgruppen Academy sociala medier

Funkisgruppen Academy sociala medier

Har du sett oss i sociala media? Just nu har vi en kampanj på Facebook för att få fler att välja utbilda sig inom funktionshinderområdet. Läs mer om Funkisgruppen Academys utbildningar här: https://www.facebook.com/FunkisgruppenAcademy/

läs mer
Valbara i Sundbyberg

Valbara i Sundbyberg

Nu är vi valbara i Sundbyberg som utförare av VUX-utbildning inom ”Vård och omsorg” och ”Barn och fritid”. Är du intresserad så tveka inte att ansöka! Det pågår rekrytering hos oss inför uppstarten för våra VUX-utbildningar. Vi står redo att ta emot våra...

läs mer